Betaalmogelijkheden

Om het plaatsen van een bestelling zo simpel mogelijk te maken bieden wij verschillende betaalmogelijkheden. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende betaalopties.

iDeal
Betalen met iDEAL is een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen.

U kunt gebruik maken van iDEAL, wanneer u gebruikmaakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Onze iDEAL betalingen lopen via Pay.nl, Pay.nl neemt alle betalingen voor ons in ontvangst en controleert deze.

PayPal
Indien u kiest voor deze manier van betalen, wordt u na het afronden van uw bestelling automatisch doorgestuurd naar de PayPal-site. Betalingen door middel van PayPal zijn erg handig als u beschikt over een PayPal-account, of als u graag met een creditcard wilt betalen. Als de betaling succesvol is verlopen, keert u weer terug naar de webwinkel. Op PayPal transacties wordt een toeslag van 3% gerekend.

Overschrijven
Indien u kiest voor deze betaalmethode, dient u het totaalbedrag van de bestelling onder vermelding van het ordernummer (te vinden bij ‘nummer’ in de email die u ontvangt na het afronden van de bestelling) over te maken op rekeningnummer NL63 KNAB 0255 799 314 t.n.v. Schaatshoes. Zodra de betaling ontvangen is zal de bestelling zo snel mogelijk verwerkt worden.