Heerenveen

Heerenveen

Ook in Heerenveen zijn onze hoezen te verkrijgen. Intersport de Leeuw heeft weer een nieuwe voorraad met schaatshoezen ontvangen. Ook Fabersport heeft weer een nieuwe voorraad met custom designed schaatshoezen.
Schaatsvereniging Rotterdam

Schaatsvereniging Rotterdam

Voor Schaatsvereniging Rotterdam (SVR) hebben wij een mooie partij schaatshoezen gemaakt voor alle leden. Zondag 9 april zijn deze aan de leden uitgedeeld. Wij wensen de leden van SV Rotterdam veel plezier met de nieuwe aanwinst. Heb je zelf een vereniging of ben je lid van een vereniging en heb je interesse? Wij helpen jullie graag aan een mooie set schaatshoezen, speciaal ontworpen met het logo en al.
Nieuwe eigenaar!

Nieuwe eigenaar!

Sinds februari 2017 heeft schaatshoes.nl een nieuwe eigenaar! Thamar Boogert heeft Schaatshoes.nl overgenomen en een frisse doorstart gemaakt van het unieke en originele product, de schaatshoes. Haar man, Marcel Boogert, helpt ook mee en verzorgt met name de technische kant, terwijl Thamar het bedrijf runt op het gebied van de productie, bestellingen, marketing en het aanwezig zijn op diverse beurzen en evenementen.