Betaalmogelijkheden

Om het plaatsen van een bestelling zo simpel mogelijk te maken bieden wij verschillende betaalmogelijkheden. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende betaalopties. 

iDeal

Betalen met iDEAL is een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen.

U kunt gebruik maken van iDEAL, wanneer u gebruikmaakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.  Onze iDEAL betalingen lopen via Pay.nl, Pay.nl neemt alle betalingen voor ons in ontvangst en controleert deze. 

PayPal

Momenteel zijn PayPal betalingen nog niet mogelijk, wij zijn druk bezig om dit te realiseren.

Indien u kiest voor deze manier van betalen, wordt u na het afronden van uw bestelling automatisch doorgestuurd naar de PayPal-site. Betalingen doormiddel van PayPal zijn erg handig als u beschikt over een PayPal-account, of als u graag met een creditcard wilt betalen. Als de betaling succesvol is verlopen, keert u weer terug naar de webwinkel. Op PayPal transacties wordt een toeslag van 3% gerekend.

Overschrijven

Indien u kiest voor deze betaalmethode, dient u het totaalbedrag van de bestelling onder vermelding van het ordernummer (te vinden bij 'nummer' in de email die u ontvangt na het afronden van de bestelling) over te maken op rekeningnummer NL63 KNAB 0255 799 314 t.n.v. Schaatshoes. Zodra de betaling ontvangen is zal de bestelling zo snel mogelijk verwerkt worden.

Contant bij afhalen

Indien u uw bestelling komt ophalen kunt u kiezen voor contante betaling, u kunt dan contant afrekenen.