Over ons

Ons bedrijf
Van een klein idee naar een echt bedrijf, dat is het verhaal van Schaatshoes.nl. Het begon meer als een praktisch probeersel, een hoesje voor om een schaats met een leuk printje erop. Maar al snel wilden meer mensen zo’n hoesje, en na verloop van tijd ontstond het bedrijfje schaatshoes.nl. Inmiddels is schaatshoes.nl een gevestigde naam onder de doorgewinterde schaatsers.

In februari 2017 hebben wij het bestaande bedrijf Schaatshoes.nl overgenomen. Voor ons een droom die uitkomt! Naast ontwerpen, het maken van de hoezen en dat ook nog in het ‘schaatswereldje’. Wij hebben Schaatshoes op zien starten en het vanaf de zijlijn altijd gevolgd. Al jaren zijn wij enthousiast over het concept van de gepersonaliseerde Schaatshoes. Dus met zeer veel enthousiasme zijn wij nu met dit product en in dit bedrijf werkzaam!

Ons team
Schaatshoes.nl is een eenmanszaak. Thamar Boogert is verantwoordelijk voor de fabricage, inkoop, verkoop, administratie en marketing. Marcel Boogert is de beheerder van de website en zorgt voor alle technische onderdelen van de webshop en de ontwerpen van de schaatshoezen.

Toekomst
Ons toekomstbeeld is dat alle schaatsers in Nederland, maar ook in het buitenland kunnen genieten van onze functionele, maar ook zeer leuke (en eventueel gepersonaliseerde) schaatshoezen! Ons bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid. We verwachten dat deze lijn ook in de toekomst zal doorzetten. Mede door de steeds groter wordende bekendheid van ons product, hopen we onze klantenkring verder te kunnen uitbreiden. Bent u een schaatswinkel en heeft uw interesse om dealer van onze schaatshoezen te worden, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vragen?
Heeft uw vragen? Wij staan altijd voor u klaar!
U kunt een e-mail sturen naar: info @ schaatshoes.nl
We proberen uw vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden.